DOM Mikkeli

DOM Mikkeli on perustettu alkuvuodesta 2017 ja saman vuoden ystävänpäivänä Porrassalmenkadulla aukesi Bar DOM, täydentyen kesällä Terrace DOM:illa. Bar DOM tunnetaan laajasta ja vaihtuvasta olut-, viini-, siideri- ja muusta juomavalikoimastaan sekä viihtyisänä seurusteluravintolana.

Asiakkailta saatujen palautteiden sekä runsaiden toiveiden myötä Mikkelin yöelämä sai vahvistusta, kun heinäkuussa 2019 avasi ovensa Club DOM. Club on suunnattu etenkin mikkeliläisille aikuisille ravintoloissa kävijöille. Vuoden 2019 lopussa palvelut laajenivat entisestään, kun italiastyyppinen ruokaravintola Papa’s DOM avasi ovensa. Tarjolla on Valoriani -uunissa paistettuja savolaisnapolilaisia pizzoja sekä muita herkkuja.

Domin sedät

Yrityksen taustalta löytyvät kolme rautaista ravintola-alan ammattilaista: Juha Parkkinen, Mika Pippuri ja Kai Turpeinen. Sedät ovat aikanaan osin oppinsa saaneet Oksan Peran ”ravintolakoulusta”. Yhdessä kaupungin parhaan ravintolahenkilökunnan kanssa he ideoivat, luovat ja kehittävät mielenkiintoista ja elämyksellistä paikallista ”kapakkakulttuuria”. Sedillä on selkeät vastuut yrityksessä: Juha on vastuussa henkilökunnasta sekä ohjelmasta, Mika vastaa tuotteistamisesta ja Kaitsu on sedistä se, kenellä pysyy vasara kädessä. Kaitsu on mm. vastannut Domin ravintolatilojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Henkilöstö

Palvelukokonaisuuden kruunaa osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Kuvassa osa Club DOMin henkilökuntaa heinäkuussa 2019.