REKRY: Avoinna useita paikkoja! Täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät

Tarvitsemme lisää raudanlujalla asenteella ja intohimolla työhönsä suhtautuvia keittiöalan ammattilaisia. Myös alalla opiskeleville tai alalle aikoville mahdollisuus löytää työpaikka.

Tarkemmin keittiöön kokkeja ja apu-/misakokki.

Haemme myös salin puolelle iloisen asenteen omaavia baarimestareita, tarjoilijoita ja blokkareita.

Haemme koko- ja osa-aikaisia sekä kesätyöntekijöitä.

Ja jos vielä olet ravintola-alan moniosaaja ja sinulta sujuu työt keittiössä sekä salissa, olet todellakin etsimämme tähti 🤩

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus suomen kielellä palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@dommikkeli.fi 31.05.2022 mennessä. HUOM! Paikat tullaan täyttämään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Meistä: DOM Mikkeli on viisi vuotta Mikkelin ravintolakenttää ilahduttanut paikallinen yritys. Meillä on saman katon alla useampi erityyppinen kokonaisuus; Bar DOM alakerrassa on oluen ystävien oluthuone ja se mistä kaikki alkoi aikoinaan. Sisäpihalla palvelee kesäisin myös keskieurooppalaistyylinen Terrace DOM. Toisella puolella käytävää on kokonaisuus: Papa’s DOM, Shop DOM ja Pieni herkkukauppa, josta löytyy herkut nälkäisille ja janoisille. Yläkerran Players DOM ja Club DOM täydentävät palveluja painottuen viikonloppuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *